Search
Tuesday 20 November 2018
  • :
  • :

MYSTIQUE SWITZERLAND

MYSTIQUE SWITZERLAND

Harga : Rm59.90
 
 
MYSTIQUE SWITZERLAND adalah minyak winyak wangi wanita yang mempunyai kehebatan haruman dan wangian yang hebat untuk menarik perhatian dan memikat lelaki. Hanya dengan 2 kali picitan pada pegelangan tangan, gosok kedua pegelangan tangan dan sapukan pada leher dan pakaian anda, maka anda akan menjadi wanita yang sentiasa di perhatikan lelaki. Sesuai untuk wanita yang mudah berpeluh dan mempunyai masalah bau badan kerana haruman mystiq akan membantu anda memberi haruman dan wangian yang lembut dan menyenangkan orang di sekeliling anda terutamanya lelaki. Bagi wanita yang bergelar isteri, gunalah mystiq untuk memikat dan menggoda suami di malam hari terutamanya di malam jumaat. Pasti si suami tidak sanggup berjauhan dengan anda sehingga ke pagi.

         Minyak wangi wanita
         Wangian yang lembut, seksi dan menggoda setiap lelaki
         Menjadikan diri anda lebih di hargai dan di sayangi lelaki
         Menyelesaikan masalah bau badan
         Memberikan anda keyakinan untuk berhadapan dengan setiap lelaki
         Meningkatkan keayuan anda dengan wangian yang memikat dan menggoda.
         Mengeratkan hubungan bersama suami di malam jumaat atau malam pertama.
         Menjadikan suami lebih tergoda dengan wangian yang seksi di malam jumaat atau malam pertama.

Minyak wangi hebat seperti MYSTIQUE SWISS ini, memberikan anda keselesaan terhadap penerampilan anda dan memberikan anda lebih keyakinan untuk menjalinkan sesuatu hubungan dengan wangian yang memikat dan menggoda. Pikatlah hati dan cinta orang yang tersayang dengan wangian MYSTIQUE SWISS.

Mystique adalah hormon copulins untuk memikat lelaki. Sebagaimana yang kita ketahui, pheromone adalah hormon yang dapat memikat manusia. Manusia terpikat antara satu dengan lain bergantung pada faktor hormon. Jika anda punyai aura aroma hormon yang unik, anda pasti dapat membuat sesiapa sahaja jatuh cinta pada anda. Gunakan kuasa hormon ini untuk memikat lelaki yang anda cintai. Semua lelaki akan cair dengan bau anda! Cubalah Mystique hari ni juga!

Mystique Swiss bertindak secara pantas dengan menghantar signal ke bahagian VNO (saraf pengesan hidung) manusia dan mengaktifkan deria bau dan sel otak tanpa menganggu sistem pernafasan dan tanpa menganggu emosi. Ia menghantar signal dan aura pemikat yang menggoda, seterusnya menangkap perhatian orang sekeliling anda dengan efektif sekali. Manusia yang terhidu hormon copulins ini akan berasa tenang, aman, konfiden, seronok dan bersikap lebih positif. Kajian juga menunjukkan lelaki yang terhidu Mystique Swiss akan menjadi sedikit ghairah.

Perhatian: Hormon Copulins Mystique Swiss yang diperlukan untuk memikat dan menggoda lelaki haruslah berkuasa, agar berkesan dan bertindakbalas terhadap lelaki! Dapatkan Mystique Swiss kerana dos hormon yang terkandung di dalamnya sangatlah kuat.

Mystique Swiss Copulins berbeza dari lain-lain jenama kerana ia dihasilkan untuk memikat lelaki. Ujian yang dilakukan ke atas lelaki mendapati 97% lelaki akan teringat-ingat bau hormon unik ini. 95% lelaki mengingati baunya, 99% lelaki sukakan baunya. Kami mendapati lelaki akan ingat dan kenali baunya kerana signal hormon copulins telah mengaktifkan deria ke-enam dengan sempurna. Selain itu lelaki terdorong untuk jatuh cinta kepada pemakai Mystique Swiss Copulins kerana beranggapan pemakai Mystique Swiss Copulins punyai sifat keibuan yang tinggi. Wanita yang menggunakan Mystique Swiss Copulins tidak kira usia, atau paras rupa akan dapat memikat lelaki kerana hormon Copulins yang terkandung di dalamnya. Ia bagai menyampaikan mesej kepada deria ke-enam lelaki bahawa anda adalah seorang calon yang sesuai untuk menjadi ibu kepada keturunan lelaki tersebut secara biologi. Ini yang sering diperkatakan keserasian (chemistry). Mystique Swiss Copulins akan membuatkan anda dianggap serasi dan sesuai menjadi ibu kepada anak-anak lelaki yang ingin anda pikat, atas dasar hormon yang anda miliki adalah dari genetik yang terbaik, dan anda sesuai dijadikan (induk) atau ibu kepada keturunannya.

Mahukah Anda
  • Memikat & Menggoda Lelaki Idaman Anda
  • Membuatkan Semua Lelaki Berasa Seronok Menghidu Bau Anda
  • Menjadikan Lelaki Ghairah dan Senang Mendekati Anda
  • Meningkatkan Hormon Pemikat Secara Efektif & Cepat
  • Memiliki Daya Memikat Yang Tiada Tandingan
  • Mempunyai Aura Positif Yang Mampu Dirasai Ketika Bersama Rakan & Teman
Mystique Swiss Copulins adalah hormon jenis semburan yang digunakan secara luaran untuk meningkatkan daya tarikan anda terhadap lelaki. Ia merupakan senjata kimia untuk memikat malah ia mampu membuatkan setiap orang yang berada berdekatan dengan anda merasa tenang. Mystique Swiss Copulins adalah satu-satunya hormon yang dicipta khusus untuk golongan wanita berkerjaya yang sering menemui ramai orang. Beribu-ribu wanita di seluruh dunia telah ketahui hakikat bahawa, dunia moden ini penuh cabaran dan harus dilalui dengan menggunakan teknologi hormon yang sofistikated. Pengguna-pengguna Mystique Swiss Copulins sangat sukakan hasilnya. Ia adalah keperluan asas yang perlu dimiliki dalam kehidupan sosial yang mencabar abad ini.
 
Produk pemikat dan peningkat aura positif semakin mendapat sambutan kerana, ia semakin diperlukan atas beberapa faktor
1. Kes Penceraian Yang Semakin Ketara
2. Kedinginan Seks Suami-Isteri
3. Pergaulan dan Persekitaran Tempat Kerja Yang Negatif
4. Keharmonian Rumahtangga

Jadi dengan menggunakan Mystique Swiss Copulins ini
1. Bos Akan Lebih Sukakan Anda
2. Rakan Sejawat Anda Akan Bersikap Lebih Positif Dan Terbuka
3. Menyemarakkan Kasih Sayang Suami & Kekasih Terhadap Anda
4. Pelanggan Yang Sering Anda Temui Akan Merasa Lebih Tenang, Aman & Seronok.

Aturcara Penggunaan
Sembur Pada Baju atau Pada Kulit Anda. Kesan Hormon Mystique Swiss Copulins akan bertahan selama enam jam. Gunakanlah sekerap yang mungkin iaitu ketika anda ingin menemui orang tersayang, rakan-rakan, bos pejabat atau pelanggan anda. Kami pasti anda akan menawan hati semua orang yang berada disamping anda.

Hormon Copulins yang kami gunakan adalah jenis sintetik yang dihasilkan di makmal menggunakan teknologi sains. Ia tidak mengandungi bahan-bahan berunsurkan haiwan. Setiap kandungan menggunakan bahan berasaskan tumbuh-tumbuhan, jadi ianya amat bersih dan sesuai untuk semua golongan.

Sekiranya anda percaya bahawa Mystique Swiss Copulins perlu anda miliki dan guna sekarang. Ambil langkah pertama anda dengan membuat pesanan secara online hari ini juga.

Mistique Swiss Copulins sangat berkesan, dan ia telah diuji scara saintifik. Ia mampu memikat setiap lelaki yang terhidu hormon tersebut tanpa disedari. Gunakan kuasa bioteknologi untuk meningkatkan penampilan anda secara saintifik! Pergaulan anda, bisness anda dan hari yang anda lalui bersama orang tersayang pasti akan lebih mengembirakan!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *