Search
Tuesday 4 December 2018
  • :
  • :

Rahsia tingkat ghairah seks dengan haruman

Rahsia tingkat ghairah seks dengan haruman

Rahsia tingkat ghairah seks dengan haruman

This entry was posted in Info Seksual Suami Isteri and tagged ghairah, hubungan seks, merangsang, organ seks, seks.

Haruman yang menarik akan menimbulkan rasa ghairah yang berlainan apabila melakukan hubungan seks. Terdapat pelbagai haruman yang boleh melahirkan rasa ghairah dan sesuai digunakan di dalam bilik tidur sewaktu hubungan intim.

minyak pengasih moden pheromone

Haruman wangi mampu merangsangkan organ seks yang paling utama iaitu otak. Tidak diketahui bagaimana haruman dapat merangsangkan rasa ghairah seks. Namun rasa tenang dan selesa merupakan resepi penting dalam membentuk seks yang indah dan damai.

Tidak semua wangian adalah bersesuaian untuk digunakan sebagai rangsangan seks. Pilihan perlu dibuat berdasarkan kesesuaian dan penerimaan pasangan. Jangan nanti ia menimbulkan rasa tidak selesa kepada pasangan masing-masing.

Haruman yang paling diketahui akan menimbulkan rasa ghairah dan ransangan seks adalah :-

Bau rose yang memang popular dan bunga rose itu sendiri adalah lambang sayang dan cinta. Yang lain adalah Jasmine, Sandalwood oil dan ylang-ylang.

Memakai minyak wangi yang bersesuaian turut merangsangkan ghairah seks. Begitu juga menggunakan syampu dan sabun badan yang wangi turut merangsangkan ghairah seks.

Haruman sahaja tidak cukup untuk melahirkan seks yang hebat dan hubungan seks yang bermakna. Ia memerlukan nilai kasih sayang yang tinggi dan saling memahami.