Search
Thursday 26 May 2016
  • :
  • :

Pam Zakar

Pam Zakar [ Penis Pump] merupakan alat yang digunakan untuk membesarkan dan memanjangkan zakar dengan cara mengepam darah masuk ke setiap pembuluh darah zakar. Alat ini juga digunakan sebagai alat senaman atau terapi zakar supaya otot-otot zakar tetap dalam keadaan bertenaga. Ia juga disarankan kegunaannya kepada pengidap zakar mati pucuk [ erectile dysfunction ] bagi membantu menegangkan zakar sebelum melakukan persetubuhan [ jimak ].

Pam zakar

Pelbagai Jenis Pam Zakar

Berikut adalah beberapa jenis pam zakar yang terkenal di Malaysia:-

 

pam-zakar-blogspot

 

PAM ZAKAR  VESCO

VESCOMENSPUM vacuum erection system adalah merupakan produk medikal bantuan ereksi yang terunggul di Malaysia yang diuji secara klinikal. Tiada satu pun pam vakum yang di jual di internet atau di akhbar maupun di premis-premis perniagaan yang dapat membantu para pesakit yang mengalami mati pucuk (Erectile Dysfunction) untuk melakukan hubungan seks. Hampir keseluruhannya adalah bertujuan untuk membesarkan zakar. Produk ini hanya boleh didapati secara formalnya melalui website kami.

pevesco-pam-mati-pucukPam vakum VESCOMENSPUMP merupakan suatu produk yang ideal di mana dapat memberikan kesan yang pantas sebelum melakukan hubungan seks. Ianya didatangkan dengan satu pakej yang lengkap yang tidak terdapat pada mana-mana pam vakum yang lain. Anda juga dibekalkan dengan traveller bag supaya mudah bagi anda untuk membawanya ketika pergi melancung.

Pam vakum tangan yang dibekalkan menghasilkan tarikan vakum yang cepat. Tidak perlu di tekan banyak kali. Disamping itu juga terdapat satu pembuka injap untuk melepaskan tekanan vakum sekiranya berlaku lebihan vakum yang mungkin terasa ketidakselesaan terhadap alat sulit anda. Pam vakum tangan PE VES-CO ini adalah yang paling mantap pembinaannya dan juga mempunyai bentuk yang berbeza dari bentuk pam vakum tangan jenama lain.

Anda juga dibekalkan dengan kon plastik bagi memudahkan gelang penambat dimasukkan kepada silinder arcylic. Silinder arcylic ini berkeadaan lutsinar dan mempunyai garisan ukuran dibahagian luarannya supaya dengan mudah anda akan dapat melihat tentang keadaan alat sulit anda ketika proses pengepaman vakum berlaku. Ketebalan silinder arcylic membolehkan produk ini diguna sampai bila-bila.

Terdapat berbagi saiz dan bentuk gelang penambat bagi keserasian anda. Anda boleh menggunakan berbagai kombinasi dan cara bagaimana gelang penambat ini digunakan mengikut kesesuaian. Gelang silinder pula diperbuat daripada getah silikon yang tebal supaya ianya tidak mudah pecah dan merekah apabila kerap digunakan. Permukannya yang bulat dan melengkung membuatkan ianya selesa dipakai dan tidak menyakitkan

Pam Zakar Playboy PPV

 

pam zakar playboy

 

Alat senaman untuk lelaki berbentuk pam vakum. Fungsinya umpama bekam,yang mana ia melancarkan darah sekitar zakar dengan mudah,
tanpa perlu urut.

1. Mudah, berkesan dan cepat.
2. Harga kilang, murah…
3. Di syorkan oleh doktor.
4. Alat yang diiktiraf dan menang gold award.
5. Teknologi dari Playboy.

Apa yang alat ini mampu lakukan:

1. Melancarkan darah
2. Menghilangkan lendir sekitar urat
3. Mengeraskan zakar
4. Membesarkan zakar
5. Teknologi bekam yang moden
6. Tidak perlu urut

Dengan menggunakan alat PLAYBOY PUMP VACUUM

1. Dapat Memberi kesan efektif dan terbukti untuk zakar dari 1”-3”,
bukan hanya memanjang, tetapi juga menebalkan zakar anda. Anda akan liht kesannya dalam 2-3 minggu pertama!
2. Untuk merawat lemah tenaga batin , dengan melancarkan darah.
3. Untuk menguatkan ereksi dan menjadi keras seperti batu setiap kali ketegangan.
4. Mengawal ejakulasi pramatang (tiada lagi pancutan pramatang/mengejut)
5. Meningkatan tenaga pancutan, merasai nikmat pancutan dengan lebih padu.
6. Membina kepala zakar yang lebih besar dan hebat.
7. Aliran darah untuk kesihatan zakar secara menyeluruh
8. Memendekkan masa untuk zakar anda kembali tegang setelah terpancut.
9. Kekalkan ketegangan anda dengan lebih lama dan padu..


Pam Zakar Handsome Up

pam zakar handsome_up

Pam Zakar Handsome Up adalah suatu alat yang direka khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan mampu juga mem berikan daya ketahanan dalam intercourse.

Pam Zakar ini merupakan alternatif kepada urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam zakar, ini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfuction) dan ejakulasi pra-matang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz  zakar yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

Pam Zakar ini mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci. Jadi zakar anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan penggunaan pam ini secara konsisten.

Pam Zakar ini diperbuat daripada material berkualiti tinggi dan tahan lasak. Tidak seperti pam-pam yang murah yang dijual di pasaran sekarang. Pencipta Pam ini telah memenangi anugerah “The Winner Of The Top The Outstanding Inventor”.

klik disini : Panduan Cara Sebenar Menggunakan Pam Vakum Zakar

 

—————————————————————————————————————————————————–

HARGA PROMOSI PAM BESAR & PANJANGKAN ZAKAR – PALING MURAH!

Ingin membesarkan zakar ataupun  ingin menggunakan pam vakum sebagai terapi zakar bagi mereka yang mati pucuk atau zakar lemah cepat lembik?  Dapatkan alat pam vakum dengan harga yang murah. Dapatkan alat pam vakum zakar lelaki yang popular ini dengan harga yang murah.

HARGA PROMOSI : (kod promosi – pro2012)

Untuk dapatkan Harga Promosi sila masukkan kod promosi pro2012 semasa membuat sebarang pembelian ataupun pertanyaan ( sms : O19-2228989).

* Sah Untuk Pembelian Secara Online sahaja ok! Beli secara COD tak dapat harga ini.

 

KLIK IMEJ DI ATAS UNTUK KE PAGE PROMOSI