Search
Sunday 18 November 2018
  • :
  • :

PEVESCO PAM MATI PUCUK

PEVESCO PAM MATI PUCUK

Cara Bagaimana Lelaki Mati Pucuk Melakukan Hubungan Seks

Label: pevesco pam zakar mati pucuk, suami mati pucuk, lelaki mati pucuk,  pevesco pam bertaraf medikal, alat bantuan ereksi, vescomenspump, vesco mens pump
 

pevesco-pam-mati-pucuk

 

PEVESCO vacuum erection system adalah merupakan produk medikal bantuan ereksi yang terunggul di Malaysia yang diuji secara klinikal. Tiada satu pun pam vakum yang di jual di internet atau di akhbar maupun di premis-premis perniagaan yang dapat membantu para pesakit yang mengalami mati pucuk ( Erectile Dysfunction) untuk melakukan hubungan seks. Hampir keseluruhannya adalah bertujuan untuk membesarkan zakar. Produk ini hanya boleh didapati secara formalnya melalui website kami.

 

PEVESCO V2 Bertaraf Medikal

Pam vakum PE VES-CO merupakan suatu produk yang ideal di mana dapat memberikan kesan yang pantas sebelum melakukan hubungan seks. Ianya didatangkan dengan satu pakej yang lengkap yang tidak terdapat pada mana-mana pam vakum yang lain. Anda juga dibekalkan dengan traveller bag supaya mudah bagi anda untuk membawanya ketika pergi melancung. Pam vakum tangan yang dibekalkan menghasilkan tarikan vakum yang cepat. Tidak perlu di tekan banyak kali. Disamping itu juga terdapat satu pembuka injap untuk melepaskan tekanan vakum sekiranya berlaku lebihan vakum yang mungkin terasa ketidakselesaan terhadap alat sulit anda.

 

 

PEVESCO V2 Alat Bantuan Ereksi

Pam vakum tangan PE VES-CO ini adalah yang paling mantap pembinaannya dan juga mempunyai bentuk yang berbeza dari bentuk pam vakum tangan jenama lain. Anda juga dibekalkan dengan kon plastik bagi memudahkan gelang penambat dimasukkan kepada silinder arcylic. Silinder arcylic ini berkeadaan lutsinar dan mempunyai garisan ukuran dibahagian luarannya supaya dengan mudah anda akan dapat melihat tentang keadaan alat sulit anda ketika proses pengepaman vakum berlaku. Ketebalan silinder arcylic membolehkan produk ini diguna sampai bila-bila. Terdapat berbagi saiz dan bentuk gelang penambat bagi keserasian anda. Anda boleh menggunakan berbagai kombinasi dan cara bagaimana gelang penambat ini digunakan mengikut kesesuaian. Gelang silinder pula diperbuat daripada getah silikon yang tebal supaya ianya tidak mudah pecah dan merekah apabila kerap digunakan. Permukaannya yang bulat dan melengkung membuatkan ianya selesa dipakai dan tidak menyakitkan. Maklumat lengkap tentang cara pemakaian dan juga beberapa tips-tips yang berguna akan anda dapati dalam buku panduan yang disertakan. Adalah mustahak bagi anda untuk mengikuti segala peraturan yang telah diberikan sebelum memulakan proses pengepamam. Perlu diingat bahawa produk PEVESCO ini merupakan alat bantuan medikal dan bukan alat yang digunakan anda untuk suka-suka. Ianya seperti alat bantuan pernafasan bagi mereka yang tidak boleh bernafas secara semulajadi.

 

PEVESCO V1