Pengalaman Sebenar : Payudara Isteri Memainkan Peranan Penting Untuk Menawan Hati Suami

Pengalaman Sebenar : Payudara Isteri Memainkan Peranan Penting Untuk Menawan Hati Suami

Payudara Isteri Memainkan Peranan Penting Untuk Menawan Hati Suami

Cerita ini dari pengalaman sebenar. Lihatlah betapa pentingnya bentuk dan saiz payudara memainkan peranan penting dalam perhubungan intim suami -isteri.

Nenek ni dari Sandakan, Sabah. dah berumur 65 tahun dan ada 23 anak dah. nama dia Mansura Sirai, suami dia, Yusuf Susuk, berumur 70 tahun dan dah kawen sejak 50 tahun dulu.

“Walaupun kegarangan suami boleh diumpamakan seperti sang harimau yang pantang dicabar, itu tidak bermakna mereka tidak boleh dijinakkan. Seperti bayi yang akan berhenti merengek selepas dapat menyusu, begitu juga halnya dengan si suami yang akan layu ketika ‘disusukan’,” kata Mansura Sirai tanpa segan silu menceritakan rahsia kerukunan rumah tangganya bersama suami tercinta sejak lebih 50 tahun lalu.

Mansura mengaku payudara isteri memainkan peranan utama bagi menawan suami dan mengelaknya beralih cinta kepada wanita lain. sebagai isteri, wanita harus tahu menjaga penampilan diri dari luar dan dalam selain sentiasa bergurau setiap masa, terutama di bilik tidur.

“Bayangkan perasaan suami apabila melihat tubuh kita kendur di sana sini, sudah pasti hilang selera untuk bersama dan menjadi alasan mencari pucuk muda yang lebih gebu,” kata Mansura.

kata Mansura, jika aset wanita itu sentiasa padat, kerukunan rumah tangga dan hubungan suami isteri sentiasa hangat.

Mansura ada 23 anak, 60 cucu dan 4 cicit. enam anaknya meninggal dunia masa lahir. dia berkahwin dengan suami sekarang masa dia berumur 13 tahun dan terus bunting pelamin. tapi anak sulong dia tu mati masa lahir.

Tags: beauty breast, breast pump, pam, ves breast, pam, pam besarkan payudara, pam payudara elektrik, pam payudara sendayu tinggi, pembesaran, payudara,

Republished by Blog Post Promoter
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *