Search
Tuesday 4 December 2018
  • :
  • :

PAM ZAKAR UNTUK LELAKI DISFUNGSI EREKTIL

PAM ZAKAR UNTUK LELAKI DISFUNGSI EREKTIL

PENIS PUMP Membantu Lelaki Bermasalah Disfungsi Erektil

Adakah anda tahu bahawa penyelidikan telah menunjukkan bahawa salah satu daripada tujuh lelaki di bawah umur 50 tahun dan dua daripada setiap lapan lelaki berumur 50 tahun didiagnosis dengan disfungsi erektil setahun? Berdasarkan hakikat ini, terdapat peningkatan yang dicatatkan dalam permintaan oleh pengguna bagi pam zakar untuk disfungsi erektil.

 

Image result for vescomenspump

.

lelaki suami disfungsi erektil

.

Dalam kes di mana seorang lelaki yang mengalami disfungsi erektil tidak bertindak balas kepada ubat-ubatan dan apatah lagi pembedahan implan zakar, satu-satunya pilihan yang tinggal baginya adalah menggunakan salah satu dari pelbagai jenis pam zakar yang terdapat di pasaran hari ini. Malah pakar-pakar perubatan telah mencadangkan pam ini, kerana ianya adalah pilihan yang terbaik bagi kebanyakan bahan kimia yang invasif atau mengambil risiko untuk menjalani sebarang pembedahan zakar.

Ia direka untuk membantu anda mencapai pemulihan prestasi seksual akibat disfungsi erektil dan telah disahkan berkesan dalam rawatan mati pucuk terhadap beberapa lelaki. Alat ini mampu dimiliki dan lebih selamat daripada bahan kimia dan pembedahan untuk kes-kes mati pucuk.

Menurut Persatuan Urological Amerika, penggunaan pam zakar telah disahkan sangat berkesan sekiranya penggunaan ubat-ubatan telah gagal. Ini membawa kita kepada PE-VESCO, penis pam vakum yang telah disahkan melalui kajian oleh keberkesanan beberapa pesakit-pesakit di dalam rawatan mati pucuk. Ia juga banyak membantu  dalam pemulihan keupayaan seksual seorang lelaki yang berkurangan akibat disfungsi erektil.

 

Di antara  pam zakar yang  terkenal untuk disfungsi erektil adalah pam zakar PE-VESCO. Pam zakar ini di datangi dalam bentuk kit dengan gel pelincir. Ia telah disahkan bukan invasif iaitu suatu pengubatan konservatif yang tidak memerlukan pembedahan dan digunakan secara manual untuk mencapai ereksi sebelum melakukan hubungan seks. Kajian telah mengesahkan bahawa tahap keberkesanan mencapai 90% dalam proses pemulihan fungsi seksual dalam kebanyakan pengguna pam tersebut.