MASALAH SUAMI CEPAT PANCUT | TAK TAHAN LAMA

MASALAH SUAMI CEPAT PANCUT | TAK TAHAN LAMA

fakta suami pancut cepat

“Tahukah Anda Apakah Penyebab Berlakunya Masalah Pancutan/Ejakulasi Pra-Matang |Cepat Pancut |Tak Tahan Lama  “?

Penting bagi anda memahami kenapa berlakunya masalah ini. Ia bukanlah suatu penyakit yang serius namun kalau dibiarkan gejala ini boleh membawa implikasi yang  buruk dalam rumahtangga anda.

Berdasarkan definisi klinikal, gejala “pancutan mani awal” atau “pancutan pra-matang” merujuk kepada kegagalan untuk mengawal rasa ghairah (semasa kemasukan alat kelamin lelaki ke dalam vagina) lantas mengalami pancutan mani sebelum masanya atau sebelum isteri dapat dipuaskan.

Terdapat 4 Sebab Utama Pancutan Pramatang

1- Sensitiviti

Sensitiviti yang melampau pada kepala alat kelamin lelaki menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan kekejangan. Kekejangan ini menyebabkan keinginan yang melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.

2- Kawalan Perasaan

Perasaan anda yang terlalu menginginkan kepuasan semasa bersama. Keinginannya terlalu melampau hinggakan anda merasakan seakan-akan tiada cara yang boleh menghalangnya daripada berlaku.

3- Tahap Berahi/Hormon

Keberahian yang terlalu tTinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif.  Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda.
Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.

4- Stress

Sementara itu faktor lain juga turut menyumbang kepada masalah ini antaranya seperti stress kerja, kurang stamina & mengamalkan gaya hidup tidak sihat. Malah amalan onani semasa remaja juga turut menjadi penyebab gejala pancutan pra-matang.

Sebab itu saya katakan anda tidak berseorangan dalam hal ini. 29% lelaki Malaysia sedang mengalami gejala ini.  Pastinya fakta di atas meresahkan anda sebagai seorang lelaki dan suami.

Malah ianya memberikan kesan peribadi yang negatif seperti kegelisahan, kerisauan, atau keresahan dan cuba mengelak untuk melakukan hubungan seks dengan pasangan. Mungkin juga anda adalah salah seorang daripadanya.
Maka tidak hairanlah kini ramai para isteri  ‘tidak puas’ ketika ‘BERSAMA’ kerana masalah cepat pancut suami.
wanita-tak-puas-seks

Tahukah anda, 7 daripada 10 lelaki hari ini hanya mampu bertahan kurang dari 5 minit ketika jimak, malah ada segelintir daripadanya hanya bertahan 1 minit.

Ini menyebabkan hubungan kelamin antara pasangan menjadi hambar dan akhirnya berlaku “ala kadar” saja.

Tahap berahi seorang wanita agak lambat untuk terangsang iaitu sekitar 10 -15 minit.  Mereka memerlukan tempoh penetrasi atau tempoh berjimak melebihi masa tersebut, maka barulah kepuasan @ orgasme dapat dicapai.


Manakala kepuasan jimak suami pula adalah berkait langsung samada isterinya mendapat kepuasan atau kenikmatan kerana jimak itu sendiri merupakan satu tugas memberi dan menerima.

Seorang lelaki memerlukan tempoh penetrasi 25 minit atau lebih bagi mencapai kepuasan seks sebenar.

Jadi kalau setakat mampu bertahan hanya 5 minit macamana nak puaskan isteri anda?  Isteri baru je nak rasa sedap, anda dah tewas menyebabkan isteri sukar mendapat kepuasan.

Ketahuilah isteri anda juga berhak untuk merasai kenikmatan dalam hubungan seks.

Anda bukanlah suami yang sempurna jika anda selalu saja tewas di ranjang walaupun anda begitu mencintai pasangan anda atau anda mampu memenuhi keperluan zahirnya.

 

—————————————————————————————-


Ada tak penyelesaian kepada masalah cepat pancut??

Jawapannya, memang ada. Keserasian dan cara penggunaan yang betul amat perlu di dalam keberkesanan produk. Bagi yang takut untuk mengambil ubat-ubatan, gel melambatkan pancutan adalah pilihan terbaik. Berhati-hati ketika memilih gel sapuan ini kerana ada yang menggunakan bahan kimia supaya kepala zakar menjadi kebas. Apabila terlalu kebas akhirnya zakar pun tidak mengeras kerana lansung tiada rasa.

Antara gel sapuan yang selamat digunakan adalah Libido Gel.

libido-gel-baru

 

LIBIDO Gel mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu menyapu LIBIDO-Gel dibawah kepala zakar anda dan sekitar pelipat sunat, hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan LIBIDO-Gel sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka LIBIDO-Gel tidak perlu digunakan. Ia tidak mengebaskan zakar tetapi merawat nyilu yang anda hadapi.

LIBIDO Gel akan menyerap sendiri ke dalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di German sebagai Transdermal Delivery System. Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan molekul melalui kulit. Oleh itu, bahan – bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin dan herba akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya (saraf sensitif) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.

.

Dengan LIBIDO GEL anda tidak perlu:

” Berhenti dan bermula, atau memicit zakar anda ”
” Memicit-micit punggung anda atau melakukan senaman ”
” Membeli buku, kaset atau pita video yang menghampakan ”
” Menunggu berhari, berminggu atau berbulan untuk kesannya


Kelebihan Libido Gel berbanding produk lain.

1. Yang lain cair.. libido gel pekat..
2. Botol kecil, Boleh simpan didalam poket
3. Produk lain nak kena tunggu lama… libido gel 5 -10 minit sahaja…
5. Produk lain Panas/Kebas… libido gel tak panas.. tak kebas…
6. Libido Gel tak berbau..

 

Kesan Jangka Panjang LIBIDO GEL

-menggalakkan peredaran darah bahagian genital
-menguatkan dan membina kelenjar seksual lelaki
-merawat rasa geli melampau
-merawat rasa ngilu zakar
-meningkatkan kekuatan corpora carvenosa
-menambahkan kekuatan sexual secara tradisional
-menyokong kesihatan kulit zakar
-meningkatkan peredaran darah
-meningkatkan keinginan sex
-meningkatkan potensi pancutan anda

Cara Menggunakan LIBIDO GEL.

  • Anda hanya perlu menyapu LIBIDO-Gel dibawah kepala zakar anda dan sekitar pelipat sunat, hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan LIBIDO-Gel sebelum persetubuhan sahaja, Tunggu sehingga 5minit-10minit sebelum anda ‘bersama’ isteri anda.
  • Sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka LIBIDO-Gel tidak perlu digunakan. Ia tidak mengebaskan zakar tetapi merawat nyilu yng anda hadapi.

 

Sila klik di link di bawah untuk maklumat lanjut:-

 

Label: lelaki, suami, cepat, pancut, ejakulasi, pancutan, dini, pra matang, lambat, lewat, tahan, lama, masalah, penyelesaian, gel, ubat, sapu, seks, isteri, puas, seksual, penetrasi, rangsang, terangsang, kepuasan, klimaks, orgasme, menggiurkan, berahi, rumahtangga, punca, sebab, masalah