Search
Wednesday 1 June 2016
  • :
  • :

HERBA TAMBAH NAFSU LELAKI POLIGAMI

Bagaimana Lelaki Kuat Nafsu Seks / Suami Berpoligami Kerap Melakukan Hubungan Seks

Tidakkah anda pernah terfikir bagaimana seseorang lelaki yang kuat seks ataupun suami yang berpoligami dapat mengekalkan kekerapan berjimak / bersetubuh / melakukan hubungan seks dengan pasangan mereka?

Setelah melakukan penyelidikan dengan cara bertanya kepada mereka yang berpengalaman, apakah rasa-rasanya jawapan mereka?

Sangat sedikit sekali yang mempunyai sifat atau tabiat semulajadi dimana tahap kemampuan seks mereka melebihi daripada mana-mana lelaki normal. Ini merupakan anugerah ataupun dugaan yang diberikan oleh Allah kepada makhluknya. Rata-rata mereka yang dari golongan ini tidak perlukan apa-apa makanan tambahan bagi merangsang naluri seks mereka. Cukup sekadar makanan harian sahaja mampu menaikkan nafsu “buas” mereka. Sekiranya mereka ini tidak diberikan peluang untuk berpoligami pasti akan berlaku perkara-perkara yang sumbang di mata masyarakat.

Bagi golongan yang kedua pula adalah golongan lelaki yang bernafsu tetapi alat kelamin / zakar mereka tidak mengizinkan. Maksudnya zakar mereka cepat lembik ataupun cepat terpancut air mani. Bayangkan sekiranya anda seorang lelaki yang berbini lebih daripada 1. Mampukah anda berlaku adil terhadap isteri-isteri anda yang lain? Lelaki atau suami seperti ini terpaksa mengambil produk bagi menaikkan nafsu seks mereka dan juga mampu menegangkan zakar mereka dalam masa yang singkat. Nak tak nak mereka terpaksa menelan pil-pil atau kapsul samada daripada herba ataupun daripada bahan kimia sintetik. Bagi mereka yang masih menjaga tahap kesihatan mereka pil / kapsul herba menjadi pilihan mereka.

 

 

—————————————————————-

 CARA MEMBUAT TEMPAHAN

 

 
 
 
 

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

1.Bankin RM50 ke Akaun Nama : Saiful Bahri
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 1050 1975 1614
( 3rd Party Email Address : sales@kedai-lelaki.com )

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms  : O19-222 8989
Berikan butiran lengkap berikut :Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi

Kod Produk : PPLUS

Contoh :- Ahmad Bin MohamadNo 2, Jalan P/9a, Kawasan Perusahaan Sek 13, 43650 Bandar Baru Bangi Selangor,RM49, 10.00AM, 050111, PPLUS

Atau Layari Website Di Bawah Untuk Maklumat Lanjut

http://pearlpluspacaklangit.kedai-lelaki.com/