CARA BESARKAN PAYUDARA YANG SEBENAR

CARA BESARKAN PAYUDARA YANG SEBENAR

Cara Membesarkan Payudara Yang Betul Langkah Demi Langkah

SEBAGAI WANITA, ANDA TENTU INGINKAN:

* Suami sayang pada anda kerana  memiliki tubuh badan yang membuat suami anda tak sabar nak balik dari pejabat.
* Ramai orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, sebab ANDA kelihatan begitu muda.
* Kawan-kawan selalu memuji anda dan mengatakan anda masih macam anak dara.
* Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang ada class.
* Lelaki tertarik dengan bentuk payu dara anda yang sememangnya AGAK BESAR, tegang dan mantap.
* Anda ada lebih keyakinan diri sebab anda tahu anda memang pandai jaga tubuh badan anda

Sistem pam pembesaran payudara kini terdapat di Malaysia dengan pam vakum unik yang direka khas untuk membesarkan saiz dan bentuk buah dada anda dengan selamat dan cepat tanpa rasa sakit dan risiko pembedahan implan. Ianya bukan bra push-up, bra ber pad ataupun penggunaan silicon, ia hanya buah dada anda yang asli dan cantik. Hasil menakjubkan boleh didapati setelah menggunakan sistem ini secara tetap dan seperti yang diarahkan.

Pam pembesaran vakum buah dada mengembangkan tisu buah dada dengan menarik lemak dan cecair yang menyebabkan ia membesar. Keduanya, rangsangan berterusan daripada aktiviti pam mungkin akan menyebabkan peningkatan hormone wanita yang bertanggungjawab untuk tumbesaran buah dada, sama banyak seperti rangsangan hisapan yang membebaskan hormone spesifik seperti oxytocin.

Berikut adalah langkah-langkah yang betul sepatutnya diambil untuk membesarkan payudara anda seperti yang anda idamkan selama ini:-

  • Sapu dan urut payudara dengan krim pembesar. (Krim ini digunakan untuk merangsang pembesaran payudara).

urutan-payudara

  • Gunakan pam yang sesuai mengikut saiz payudara anda. Seeloknya selepas mandi dimana anda lebih segar dan lebih tenang. Jangan gunakan pump jika anda rasa anda akan terganggu dengan hal-hal lain.
  • Kurang dari atau 32A,33A,34A – Saiz Medium.
  • Sebelum mula menggunakan pump, pastikan cup betul-betul centre ( payudara ditengah-tengah) kalau boleh masokkan lebihan bahagian tepi payudara ke dalam cup. Tarik pemegang pump perlahan-lahan. Anda hanya perlu tarik dua atau 3 kali sahaja dan payudara anda sudah memenuhi cup. Kedudukan badan perlu tegak. Anda berada dalam keadaan duduk). Pam sehingga keseluruhan payudara anda berada dalam cup. Jika terlebih pump dan anda rasa sakit, tarik pemetik pistol untuk lepaskan tekanan. Rehatkan diri anda dengan keadaan payudara tegang di dalam cup. Jika tekanan berkurang, (angin terlepas keluar)  tarik pemegang untuk tambahkan tekanan. Biarkan dalam keadaan payudara tegang dalam cup untuk 15 minit. Tukar ke payudara sebelah.
  • Disyorkan 2 kali sehari , setiap sesi hanya 15 hingga 20 minit sahaja.
  • Gunakan mengikut keselesaan. Anda akan melihat perubahan dari pump kecil ke saiz pump lebih besar dalam masa 1 bulan
  • Jika inginkan hasil yang baik, kekalkan masa 15 minit setiap kali sesi pam (setiap sebelah payudara 15 minit waktunya, jika kiri dan kanan masa 30 minit diperlukan)
  • Tidak perlu gunakan sehingga 1 jam kerana ini akan menyakitkan payudara.
  • Keputusan akan dirasai dalam tempoh seminggu sahaja, anda akan rasa payudara anda bertambah besar dan tegang. Payudara anda akan meningkat kepada 1 hingga 3 saiz cup sebelum 3 bulan. Ini akan anda rasakan bila anda terpaksa menukar saiz coli anda.
  • Untuk mencapai hasil yang sedemikian, arahan penggunaan mestilah dipatuhi.

ves-breast-pump buah dada

Tips Pembesaran Payudara:Kopi / CaffeineJauhkan dari meminum kopi jika boleh. Kopi boleh menganggu pembesaran payudara kerana ia mengakibatkan ketidakseimbangan pengeluaran hormon, dan menjadikan payudara kurang kenyal.