By - - 0 Comments

Cara Mudah dan Berkesan Membesarkan dan Memanjangkan Batang

Label: cara besarkan batang, cara besarkan zakar, batang panjang, batang lelaki keras, pam batang, alat panjangkan batang, andropenis batang panjang, vesextender panjangkan batang, pevesco pam bertaraf medikal, cara sebenar besarkan batang, alat besarkan batang, PPV alat besarkan zakar, pam besarkan zakar

Sudah menjadi lumrah lelaki. Mempunyai alat kelakian yang panjang dan besar menjadi idaman dan impian setiap lelaki sejati. Melalui kajian yang dibuat, wanita suka dan amat meminati lelaki yang mempunyai alat kelakian yang panjang,besar dan kuat.

 >>>KLIK DI IMEJ UNTUK MAKLUMAT LANJUT<<<

Oleh itu, setiap lelaki akan berusaha untuk mencapai impian supaya alat kelakian menjadi gagah dan perkasa serta besar dan panjang. Pelbagai cara dan method dicuba untuk mencapai impian ini. Melalui kajian yang telah dilakukan diseluruh dunia ini. Setiap bangsa dan kebudayaan mempunyai cara yang tersendiri memanjang dan membesarkan alat kelakian.

Ada di antara amalan-amalan ini sangat berbahaya dan juga memudaratkan kepada mereka. Tapi disebabkan ketaksuban mereka terhadap amalan keturunan mereka ini, mereka lakukan juga. Ada juga amalan-amalan kuno ini dipermodenkan dan diiktiraf oleh pakar seluruh dunia. Ianya dinamakan Alat Peregang Zakar. Alat ini menggunakan konsep meregang sel-sel kulit dan bahagian zakar yang lain dan menjadikan ianya kekal. Namun masa adalah penentu segalanya. Perlu diingat mana-mana bahagian anggota badan yang perlukan perubahan yang kekal perlu ambil masa. Jika ingin cepat lakukan sahaja pembedahan dan tanggung sendiri risiko yang bakal dialami.

gambar-zakar-besar-awek-suka

Antara AlatPeregang Zakar yang terkenal di dunia dan di Malaysia secara khususnya ialah Andropenis, MaleEdge, Pro-Extender dan Vimax Extender. Ini adalah kerana tahap kualitinya dijamin. Perkara lain yang dititikberatkan oleh pengguna adalah dari segi kos. Tapi ini merupakan pelaburan untuk jangkamasa panjang. Kualiti sepatutnya melebihi dari segala-galanya.

“ALAH MEMBELI MENANG MEMAKAI”.

extender

 

Peralatan lain yang berkesan bagi membesar dan memanjangkan zakar lelaki ini adalah Pam Zakar. Konsep yang digunakan adalah sedikit berbeza dengan Alat Regangan Zakar tadi. Perbezaan yang ketara adalah dari segi mekanismanya.

Alat regangan zakar menggunakan kuasa regangan yang terdapat pada spring di kiri dan kanan alat tersebut. Manakala Pam Zakar pula menggunakan teknik menyedut (vakum). Apabila udara dalam balang/silinder ditarik keluar darah dari bahagian badan akan secara otomatik disedut masuk ke setiap bahagian pembuluh darah zakar. Ini akan menyebabkan zakar menjadi keras, tegang dan membesar. Latihan atau terapi zakar ini akan melatih dan membentuk zakar agar menjadi lebih besar dan bertenaga.

Apa-apa pun kerajinan mengamalkan dan masa adalah penentu bagi matlamat anda. Jangan guna sekali dua lepas tu berhenti. Ianya tidak akan mendatangkan hasil yang kekal. Memang zakar nampak besar tetapi tidak kekal.

pam-vakum

Bagi yang betul-betul serius untuk membesarkan batang zakar anda dapatkanlah Pam Vakum Zakar yang bertaraf medikal dan bukannya pam zakar sekadar “sex toys” untuk permainan harian. Apa yang saya maksudkan dengan pam vakum bertaraf medikal adalah:-

1. Mempunyai balang silinder yang tebal dan diperbuat dari bahan plastik tahan lasak. Ini adalah bertujuan supaya ianya tidak mudah retak dan pecah dan akhirnya meyebabkan zakar anda cedera.

2. Mempunyai Pam Vakum yang mudah digunakan dan senang untuk mengawal tekanan vakum. Pam jenis “Hand Gun” menjadi pilihan para pengamal perubatan moden dan tradisional kerana ianya tidak meletihkan tangan pengguna, senang dikawal dan berkualiti tinggi.

3.Mempunyai getah kedap udara yang tebal dan tahan lasak. Ramai pengguna yang mengadu apabila mereka membeli pam vakum zakar yang murah mendapati bahawa getah kedap udara pam zakar mereka selalu koyak dan sukar mendapat tukar gantinya. Nak tak nak kena beli set yang baru dan akhirnya menelan belanja melebihi harga pam zakar yang bertaraf medikal tadi. Pengguna kena peka dengan strategi pemasaran penjual pam zakar ini.

4.Sebagai tambahan pastikan ketinggian balang silinder melepasi 7? dan keatas supaya apabila zakar anda membesar anda tidak perlu membeli set yang baru dan juga pastikan tekanan vakum yang dihasilkan oleh pam zakar anda kuat. Anda pembeli mengadu bahawa pam zakar yang mereka gunakan (dalam betuk bebola getah) tidak dapat memberikan tekanan yang kuat dan sangat meletihkan.

Atas kajian saya pada ketika ini hanya 1 jenis pam zakar sahaja yang memenuhi kriteria di atas dan harganya masih mampu dimiliki oleh mereka yang benar-benar serius untuk membesarkan zakar mereka. Pam ini sebenarnya bertujuan untuk terapi zakar mati pucuk dan juga alat bantuan berjimak bagi mereka yang mengalami mati pucuk disebabkan kencing manis, darah tinggi, masalah buah pinggang dang yang mengalami kecederaan tulang belakang. Pam yang saya maksudkan adalah pam PE-VESCO. Inilah salah satu pam yang bertaraf medikal di Malaysia. Ianya boleh dibeli tanpa preskripsi dari doktor.

 

PEVESCO pam vakum zakar medikal

 

AMARAN: Pastikan anda mendapatkan produk yang terbaik untuk zakar anda. Ingat zakar anda hanya satu. Tiada tukar ganti. Jika ingin membeli produk berkaitan zakar anda pastikan ianya yang berkualiti. Jangan menyesal nanti!

.

isteri-bengang-zakar-suami-kecil

Zakar Kecil Punca Isteri Tidak Puas

 

Untuk info akan datang saya akan berkongsi ilmu dan maklumat bagaimana gabungan peralatan di atas, kapsul herba dan minyak urut membantu dalam pembesaran dan pemanjangan zakar yang lebih efektif.

——————————————————————–

batang-konek-zakar-besar-panjang

 

KEDAI PAM VAKUM BESARKAN ZAKAR – MALAYSIA

Pam Zakar [ Penis Pump] merupakan alat yang digunakan untuk membesarkan dan memanjangkan zakar dengan cara mengepam darah masuk ke setiap pembuluh darah zakar. Alat ini juga digunakan sebagai alat senaman atau terapi zakar supaya otot-otot zakar tetap dalam keadaan bertenaga. Ia juga disarankan kegunaannya kepada pengidap zakar mati pucuk [ erectile dysfunction ] bagi membantu menegangkan zakar sebelum melakukan persetubuhan [ jimak ].

Pam Vakum

new-playpoy-pump-malaysia

Produk Besarkan Zakar : PLAYBOY PUMP

Produk Besarkan Zakar : PLAYBOY PUMP. Seperti membina otot tubuh badan yang lain. Alat senaman keluaran Playboy adalah satu-satunya alat yang dicipta khususuntuk menguatkan dan membesarkan otot zakar. Ini kerana mutu da…

Pam Hydro

 

produk suami isteri

Views – 5643