Ayuzip Breast Serum

Ayuzip Breast Serum

Ayuzip Breast Serum

Kod Produk :AYUZIP-BS | Harga : Rm39.90
Ayuzip Breast Serum dihasilkan dari 2 jenis herba yang hebat dalam membentuk payudara wanita iaitu Pueraria Mirifica dan Kigelia Africana. Kedua jenis herba ini telah digunakan sejak dahulu lagi dalam membentuk payudara agar lebih besar, anjal dan montok.

Khasiat Ayuzip Breast Serum

  • Mengaktifkan tisu-tisu di sekitar payudara serta membantu menyokong kolagen supaya payudara menjadi cantik dan anjal secara semulajadi.
  • Mengembalikan bentuk payudara kepada bentuk asal sehingga 80% bagi wanita yang telah bersalin.
  • Kaya dengan anti-oksidan yang mampu meremajakan payudara, mencantik dan menghaluskan kulis dibahagian payudara.
  • Mengandungi Phytoestrogen untuk menyokong keanjalan payudara agar kelihatan monton dan mengiurkan.


AYUZIP Breast Serum (firming,tighting,exotic)

– Sesuai bagi wanita yang inginkan saiz payudara yang ideal, anjal dan montok terutama bagi lepas bersalin dengan kesan lendut dan remaja yang mengalamai masalah payudara kecil
-Kesan ketara selapas 1kali permakaian dengan cara urutanyang betul mengurangkan kendut dengan perbezaan minima iaitu satu sentimeter keatas

Kandungan Ayuzip Breast Serum

Pueraria Mirifica
Pueraria Mirifica atau dikenali sebagai phytoestrogen (hormon estrogen yang diambil dari tumbuh-tumbuhan) telah ditemui mengandungi banyak jenis estrogen (hormon wanita) adalah herba yang paling bersifat estrogen. Seperti miroestrol, deoxymiroestrol, daidzein, genistein, genistin, dan coumestrol.
Bahan-bahan unik ini mempunyai nilai yang sama dengan hormon wanita (estrogen). Peuraria Mirifica mempunyai aktiviti estrogen yang paling tinggi berbanding phytoestrogen yang lain, kerana ia mempunyai persamaan dengan struktur hormon manusia. Miroestrol juga penting untuk melancarkan peredaran darah dan percambahan tisu baru serta memberikan nitrisi yang cukup untuk kulit. Oleh itu, kawasan yang disapu dengan produk ini akan menjadi tegang dan kelihatan lebih muda.
.
Kigelia Africana
Kigelia Africana merupakan pokok yang sangat dihormati di Afrika dan pokok ini dianggap suci oleh komuniti disana. Ekstrak kigelia africana digunakan secara meluas dalam produk rawatan kulit. Kajian mengenai kebaikkannya sebagai anti bakteria, anti fungus dan anti kanser sedang giat dilakukan.

.

Cara Penggunaan Ayuzip Breast Serum

Sapukan Ayuzip Breast Serum pada seluruh payudara mengkut cara urtuan yang disertakan dalam kotak. Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan waktu malam.
.

Beli Ayuzip Breast Serum Dengan Yakin

Ayuzip Breast Serum berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT100403667K. Ayuzip Breast Serum produk bumiputera. Produk Halal.
 
 
——————————

Cara Belian & Pembayaran

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

Nama : Saiful
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 105019751614

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : O19-222 8989
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk

[Nama Anda] [Alamat Anda] [Jumlah] [Tarikh] [Masa] [Kod]
Contoh Arahan SMS

Nora
Bt Danish No 2, Jalan P/9a, Kawasan Perusahaan Sek 13, 43650 Bandar Baru Bangi Selangor RM39.90 10.00AM 05/01/14 AYUZIP-BS