By - - 0 Comments

Produk Dewasa Laris Di Malaysia

Label: produk, dewasa, produk dewasa, kedai dewasa, lelaki dewasa, wanita dewasa, kedaidewasa.com, kedai jual produk dewasa, produk lelaki dewasa, produk wanita dewasa, kedai seks, kedai seks malaysia

Bila disebut sahaja Produk Dewasa secara otomatiknya kita akan memikirkan tentang kedai yang menjual produk-produk berunsur seks. Jika kita Google di internet akan terpaparlah laman-laman web yang menjual pelbagai produk untuk lelaki dan wanita dewasa samada yang sudah berumahtangga atau pun belum.

.

produk dewasa.

Di luar negara ataupun tempatan produk dewasa ini boleh dikategorikan kepada beberapa bahagian. Antara  yang terkenal ialah:-

  • Produk membesar dan memanjangkan zakar
  • Produk supplement untuk menguatkan tenaga batin dan mengeraskan zakar
  • Produk melambatkan pancutan air mani dan menambahkan air mani
  • Produk membesarkan dan mencantikkan payudara
  • Produk mudahkan mendapat zuriat
  • Produk melangsingkan badan
  • Produk “Sex Toys” untuk menambah nikmat seksual
  • Produk Lingerie baju dalam seksi wanita
  • Produk penjagaan faraj
  • Produk Kondom dan Pelincir
  • Produk haruman pemikat pheromone
  • Ebooks dan video seksual

Ini adalah antara produk-produk yang famous berkaitan Produk Dewasa. Di Malaysia penjualan produk-produk dewasa seperti ini masih terkawal kerana rakyat Malaysia masih berada di dalam batasan undang-undang negara dan agama. Tidak dinafikan ada segelintir penjual yang sanggup menjual produk yang agak keterlaluan seperti di barat. Ada pula yang menjual produk dewasa secara terang-terangan. Apa yang dikhuatiri ialah bagaimana penerimaan seseorang individu di bawah umur. Pastinya mereka akan sentiasa ingin mencuba sesuatu yang baru walaupun mereka masih setahun jagung.

Setiap produk yang dijual ada peminatnya. Ini adalah kerana mereka yang membelinya ingin mencuba menyelesaikan masalah seksual yang dihadapinya. Tepuk dada tanya selera. Setiap manusia itu mempunya tahap nafsu yang berbeza-beza dan juga penyakit yang berbeza-beza. Jadi janganlah kita mengambil dengan mudah menuduh mereka-mereka ini seorang yang gila seks. Bayangkan seorang yang tidak mampu untuk melayari bahtera akibat kecederaan ataupun penyakit yang dialaminya, membeli produk dewasa seperti alat penggetar [ vibrator] bagi merangsang klitoris isterinya. Adakah dia dianggap tidak bermoral? Terpulang kepada individu untuk menilainya. Yang penting isteri tersayang dapat dipuaskan dan tak lari ikut jantan lain.

Jika kita ingin membeli produk dewasa yang melibatkan bahagian dalaman wanita pastikan material yang digunakan adalah bebas kuman dan tidak mempunyai bahagian kimia yang berbahaya. Biar mahal asalkan berkualiti. Takut boleh mencederakan alat sulit kita. Produk dewasa berbentuk luaran seperti alat pemanjangan zakar, pam pembesaran zakar dan pam pembesaran payudara eloklah beli yang berkualiti dan tahan lama dan yang paling penting ialah yang asli. Jangan tertipu dengan penjual produk dewasa yang mengaut keuntungan dengan hanya menjual produk dewasa tiruan. Mereka ini selalunya sukar untuk dihubungi dan memberikan maklumat peribadi yang berlainan. Apabila barang sudah dihantar tidak mungkin anda akan dapat menghubunginya. Carilah peniaga-peniaga produk dewasa yang jujur dan telah lama berniaga. Lakukan sedikit kajian di internet. Call atau jika anda segan hanya sms kan soalan anda untuk pastikan dia masih aktif berniaga. Ada pelanggan yang mengadu apabila duit sudah dimasukkan ke dalam akaun peniaga tapi barang tidak sampai-sampai. Akhirnya dia dapat tahu yang peniaga tersebut sudah lama tutup kedai. Jika kena orang yang jujur kemungkinan wang anda dikembalikan. Tetapi selalunya sukar kerana no handphone pun dah tukar.

Jangan hairan jika ada yang bertanyakan tentang zakar palsu. Produk dewasa seperti ini juga ada peminatnya. Tapi bagi mereka yang berasa was-was untuk menjualnya baik jangan jual. Kemungkinan besar ianya diharamkan oleh kerajaan Malaysia. Sila buat penyelidikan! Ada juga peniaga yang menjual “Sex Doll” atau patung yang menyerupai selebriti terkenal atau pelakon porno terkenal antarabangsa. Kadang-kadang pening juga kepala ini memikirkan fantasi seksual manusia ini. Macam-macam ada..

Bagi kami disini hanya menjual dan mempromosikan produk-produk dewasa yang agak biasa seperti herba untuk zakar  [ seperti Vimax Canada, Vimax Volume, Semenax, VigRx dan Sinrex ], Alat memanjang, membesar dan meluruskan zakar [ seperti Andropenis, Vesextender, Vimax Extender dan Male Edge ], Libido Gel melambatkan pancutan air mani, Pam pembesaran zakar PMD / Handsomeup dan Pam mati pucuk PEVESCO, Wangian pemikat pheromone seperti Phero-x, Pheromax, Mystique Swiss, Pherolins dan Flamming Desire. Produk dewasa ini tidaklah keterlaluan malah ianya dapat membantu seseorang itu lebih berjaya dalam kehidupan berumahtangga.

 

>>>JOM TENGOK PRODUK DEWASA KAMI !<<<

Yang ni untuk BESARKAN senjata sulit anda yang comel…

Yang ni untuk yang rasa KURANG POWER untuk bertarung..

Yang ni pula untuk yang CEPAT benor TERPANCUT………

Yang ni pula untuk senjata yang CEPAT LEMBIK……………

Yang ni untuk KEKAL SIHAT macam muda-muda dulu…..

Yang ni sesuai untuk cari PASANGAN HIDUP atau AWEKS

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
#1 PRODUK DEWASA LELAKI dan WANITA, 9.8 out of 10 based on 4 ratings

Originally posted 2011-08-16 08:23:12. Republished by Blog Post Promoter